Cheers Mate

Haaallåja, här kommer en bildkavalkad från vår första "riktiga dag" i Western Australia, enjoooy





Ingången till vårt radhus, living with Don ;)




Vår gata




 Scarborough beach



Adam, kommer du hit eller? ;)







View from Kings park









Vi hörs / Oskar


Living Perth

TJA!! :)
Vi är framme, vi har landat och vi lever, thank good!
Vi kom fram sent i natt (vilket mer känns som för en vecka sedan) och har sedan dess ätit jordnötter mitt i natten på hotellrummet (oskar) och sovit en mycket god sömn i en SÄNG, ätit frukost ute i en helt ny värld, sprungit runt bland massa gator för att försöka fixa ett nytt kontantkort. Oskar har även köpt en sprillans ny mobiltelfon, ni kan googla på samsung GT-E1050 för att se denna skönhet :)
Efter mycket letande hittade vi på eftermiddagen banken som vi tänkt att skaffa ett konto på, och där bokade vi en tid för detta en stund senare. Vi fick då prata med en "slapp" kille som hjälpte oss med en del frågor som vi hade kring staden (då vi fortfarande är aningen förvirrade) och han tipsade även om Victoria Park! En stor plats där det står maaassa begagnade bilar som man kan köpa :) får se om det kan vara något för oss. Han undrade även vad som var viktigt just för oss med att skaffa ett bankkonto hos dem.... haha.. det va inte det lättaste.
En sen lunch blev det sedan i form av lite thai take-away som vi åt på en bänk i solen tillsammans med våra nya westbank pärmar ;)
Efter en del smsande med den ökände mannen Don O'brian som vi först trodde skulle hämta oss inne i stan fick vi efter ett tag ett sms där det stod: "Unfortunatly i have a mate from out of town here so i have had two beers :). We can get you from the bus though. Sorry mates."
Sååå det va bara för oss att med våra 5 ENORMA väskor få tag i buss 400 mot Scarborough.
Där möttes vi av en riktig profil.. En ung man med enormt mycket häng och en big pack med nyfriterade french fries.. Detta va Don´s kompis :)
Vi hakade på och fick tillslut komma hem till Don O´Brien himself! Detaljerna kring resten av mötet får vi ta en annan gång ;) aningen speciellt. men nu sitter vi i vårt rum, nyss hemkomna efter en promenad längs stranden, (där det va väldigt kallt!!!) ett Coles besök och en latte uppe på ett väldigt fint hotell. Nu ska vi börja packa upp lite tror jag :) planen är att bo här några dagar och se hur vi trivs. Vi hörs snart! :)
LOVE
MICKO!! jag tänkte på kvällen innan vårt skydive hopp när jag som dessa godsaker!!! :) ♥ nostalgi
En extremt dålig bild, men det är iallafall en suddig bild på ingången till huset där DON bor ;) känns bra att det är lite palmer här och där. Upptäckte förut en palm bredvid en gran!

Singapore!

Heeeeej :)
Nu sitter och och Oskar på starbucks på Singapores flygplats. Oskar mumsar på en kaffe latte och jag på en apelsin/äpple/morots juice.
Vi har överlevt två av tre flygresor här nu och jag måste erkänna att man är väldigt förvirrad i huvudet.. Det känns som att man flyger i framtiden på något konstigt sätt. Det gör vi ju i och för sig nästan. Jag tackar för varje landning som jag får överleva och blundar under alla skakningar, tur att OH är meeega cool! Men hur om helst, om ca 1 och en halv timma går vårt flyg till Perth. Kändes lite overkligt när vi tittade på avgångarna och vår flight som vi väntat så länge på bara stod där! :) Det var ju först igår när vi efter mycket tårar sagt hejdå till våra nära och kära där hemma som jag fattade att vi verkligen va påväg.
Men, vi tänkte mest säga att vi lever, så hörs vi mer när vi landat :) vi ska fortsätta roa oss med att leta efter begagnade bilar, och jag hittade precis en gammal Ford från 1992.. Kan det vara något? haha..
Vi tänker på er där hemma! :) ♥

KB & OH

Hej alla härliga människor! :)
Detta blir det allra första inlägget i denna alldeles nya blogg. Ännu skriver jag på trygg mark här i Svea Rike och i min underbara säng, men på söndag bär det av mot andra sidan jorden med mannen här till höger om mig på bilden och det känns riktigt riktigt bra :) Han gör mig trygg så förhoppningsvis kan jag undvika handsvetten lite mer denna gången kanske under flygresan. Men tar med en handduk in case of ;)
Även om vi båda är väldigt nervösa ser vi fram emot detta äventyr, väldigt mycket. Så här ska ni få läsa och se bilder på vår vardag i Perth den kommande tiden :)
Puss på er så länge! / Karolina
-
♥♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0