älskade scarborough beach

Hej!
Jag (K) kom precis för en minut sen in från en springrunda längs stranden och är helt i extas. För något finare än att springa här ikväll vid solnedgången får man faktiskt leta efter. Inte nog med att det va så otroligt vackert, i dag var det även ett "beach party" här precis vid havet. Så lamporna som sken upp mot himlen med en blandning av solnedgången, underbart bra musik, glada människor och en helt ljummen luft fick det hela till att bli såå underbart. Och ja, vi kommer ha svårt att skiljas från detta ställe. ♥
De senaste dagarna har vi bara njutit av att kunna vara ute sent på kvällen och ändå få de där varma vindarna på sig. Sommartider hej hej! :) idag har även Oskar spelat match som gick finemang då de vann med 7-5 :) efter detta tog Lucas med oss till City Beach där vi badade lite, satt och åt väldigt god glass i ett par timmar och sen låg i skuggan tills vi kände att magarna började kurra. (vi är väldigt duktiga på att försöka undvika hudcancer här nu för tiden.. Tydligen får nämligen 2/3 australiensare denna sjukdom så va inte i solen tooo much!)
Innan jag avslutar detta lite luddiga inlägg vill jag bara skicka en extra tanke till min vän Linn och hennes familj ♥ ibland är livet alldeles för orättvist.

Och Erik, här kommer filmen som är x antal veckor gammal.. ;) enjoy! fråga mig inte vad det är jag säger och varför bara.. :)


Kommentarer
Postat av: cornelia

ååhh, älskar filmen karolina!! massor mer av det, mer videodatböcker från veckan som gått, åt folket! <3

2011-12-04 @ 18:47:49
Postat av: Matilda

Hahah älskar att du har kul när du filmar i alla fall ;) "ja! han klara det" duktigt oskar, nog inte många som hade klarat av ett dopp i det där turkosa vattnet ;) ser helt fantastiskt ut, MER FILM! :)

2011-12-04 @ 22:39:57
URL: http://abbsyloo.blogg.se/
Postat av: Olivia

Älskar filmen! Jag håller med föregående talare, mer film på bloggen! :) Sen ville jag bara säga att, IMORGON SES VI ÄNTLIGEN! <3

2011-12-05 @ 12:06:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0