1 november

Hej på er! :)
Det va ett tag sen det blev en update här nu, men vädret har varit väldigt härligt de senaste dagarna med en temperatur över 30 grader och sol, vilket vi gillar skarpt och vill ta vara på :)
Men vi har under de senaste dagarna haft picknick i Kings Park med Emma och Kristin. Detta va i fredags då det va "Public Holiday" här på grund av att ingen mindre än självaste drottning Elisabeth va på besök i staden! :) Vi har även varit på bio och sett filmen Contagion. En upplevelse i sig bara att få gå på bio här :) filmen var även den bra, men inte världens bästa, men ändå sevärd så att säga :) lite udda var dock att glass var något som de sålde mycket av inne på bion som snacks.. Hmmm... Även mycket Magnum som för övrigt är bokstavligt talat svin dyr!!! 28 kr?!?!?!??!
Det blev även ännu en match för Oskar i helgen som va rolig att se! Sharks vann överlägset denna gång med 8-3 :) och efter matchen va det väldigt varmt och skönt ute så det blev en tur till beachen med Lucas. Där har vi även ägnat en hel del tid de senaste dagarna. Nu ska jag fortsätta äta min grape-frukt här och ni får ha det så bra där hemma! Snart kommer lite bilder :) en film är även påväg, då Erik Agnefors bett om detta ;)
Pussss och kram!


Kommentarer
Postat av: BB

Njut ni av solen! Här är mörkt mulet men milt :)Kraamar

2011-11-03 @ 08:38:58
Postat av: anders b

inte för länge i solen bara...

2011-11-05 @ 17:21:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0