WE LOVE AUSTRALIA

Goooood morning! :)
Ett väldigt kort inlägg blir det här, men tänkte att det kanske är bättre än ingenting alls?
Tack iallafall för alla roliga kommentarer ni skrivit de senaste! Vi får en kick varje gång en ny person skrivit några rader ;)
De senaste dagarna har vi gjort lite allt möjligt.. Oskar har varit tränare för ett floorball lag från Singapore och fick vara kändis för en dag då spelarna ville vara med på kort med honom. Jag har spenderat många timmar på sumo salad och känner mer och mer hur jag blir medlem i Sumo Society ;) (dock har jag bara ca två helger kvar att jobba). Vi har ätit pannkakor till kvällsmat i sängen, vi har njutit av härligt väder på stranden, vi har varit i cottesloe beach med Emma och Kristin, blivit inbjudna till en överrasknings-hejdå-middag för Sebbe och Kristin som vi va på i onsdags, vilket va väldigt trevligt med god mat och härligt sällskap :) vi var 35 st som satt och väntade på det fina paret på en restaurang, och de blev väldigt överraskade :) Don har även de senaste dagarna varit o e r h ö r t framåt och social. Han måste vara hög på livet? ;) vi konstaterade att han nog kanske hade sin livs roligaste fredag i förrgår, då han till och med tog ledigt från jobbet för att få spela innebandy, gå på after work och spela hockey en h e l kväll! Den ni ;)
I fredags hände också något stort. Vi såg Twilight på bio!! OH och jag har haft Twilight marathon här då vi sett i kapp filmerna för att kunna se sista filmen på bio, och den va riiiiktigt bra! :)
Nu mina vänner ska vi faktiskt bege oss ner mot beachen för en dag med sol och surfing. Don har nämligen fixat en surf-lärare till oss dagen till ära. Så önska oss lycka till! ;)
Hoppas ni mår bra där hemma! Vi hörs snart! :) ♥

Kommentarer
Postat av: Birgitta

Härligt att läsa att ni har det bra! Det är säkert ni som smittat av er på er hyresvärd ;)Hoppas surfingen idag blev bra!! Kramar

2011-11-20 @ 09:27:10
Postat av: kicki

Hej på er.

Härligt att se er o sedan läsa er blogg. Nu är vi hemma genomsvettiga efter cykelpass. Sköt om er o hör snart av er igen. Kramar

2011-11-20 @ 12:34:01
Postat av: Karin Å

Hej! Har fått info om bloggen via Birgitta, jättehärlig läsning.Jag säger bara njuut och önskar er fortsatta fina dagar samt ett försenat födelsedagsgrattis Karolina!

2011-11-20 @ 17:47:04
Postat av: Abbsy

Hahaha, fantastiskt att Don hade sitt livs fredag, roligt för honom! ;) Så härligt att höra hur bra ni har det, nu är det inte mycket tid kvar i Aussie, så njuuuuuut (vet jag att ni gör men ändå ;)) Saknar er!! <3

2011-11-20 @ 19:58:08
URL: http://abbsyloo.blogg.se/
Postat av: Ida

Åh, Gud vad roligt! Hur gick surflektionen? Antar att du kan surfa bättre nu än vas vi gjorde i Thailand ;)



Love <3

2011-11-20 @ 20:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0